Oltra demana comparéixer a les Corts per a explicar l'actuació de la Conselleria d'Igualtat en el cas del seu exmarit

L’Audiència de València ha condemnat a 5 anys de presó l’educador social Luis Eduardo Ramírez.

VÍDEO | Oltra defén la priorització de les polítiques socials per la pandèmia
Mónica Oltra durant una compareixença a les Corts / À Punt NTC
24 de març 2021 - 17:17

La vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha demanat comparéixer a les Corts després de la sentència de l’Audiència de València que condemna a 5 anys de presó Luis Eduardo Ramírez, el seu exmarit, per abusos sexuals a una menor tutelada mentre exercia d’educador social.

“En la meua trajectòria personal i política sempre he donat la cara i aquesta vegada no serà una excepció”, ha dit Oltra en un vídeo penjat en les xarxes socials, on explica que ha demanat una compareixença per a explicar les actuacions dutes a terme “per la Conselleria i per mi com a consellera en relació amb els fets d’aquesta sentència”.

La vicepresidenta afegeix que es tractarà d’una ocasió per a comprovar si “el verdader interés” dels partits  i mediàtic és sobre la víctima, els fets i la sentència “o culpabilitzar-me a mi, per extensió, d’una cosa que no he fet”.

“No em puc permetre ni com a dona, ni com a mare, ni com a consellera d’Igualtat una societat que culpabilitza i continua culpabilitzant les dones de fets dels quals no som responsables”, ha conclòs. 

També et pot interessar

stats