L’Audiència de València condemna a cinc anys de presó un educador social per abusos a una menor tutelada

Els magistrats mantenen la mateixa condemna per a l'acusat, exmarit de Mónica Oltra. El primer juí s’ha repetit perquè no s’havia inclòs un informe que dubtava de la credibilitat de la víctima

Juí exmarit Oltra
Una imatge del juí. / À Punt NTC

L’Audiència de València ha condemnat a 5 anys de presó Luis Eduardo Ramírez, exmarit de la vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, per abusos sexuals a una menor en un centre de protecció on exercia d’educador. Segons la sentència, a què ha tingut accés À Punt NTC, l’Audiència considera provat que va ser autor d’un delicte d’abusos sexuals continuats a una menor de 16 anys amb prevalença.

Els magistrats mantenen la mateixa condemna que durant el primer juí, que es va repetir per no haver-s'hi inclòs un informe que dubtava de la credibilitat de la víctima. Després d’escoltar aquest informe, els magistrats sostenen que les proves contra l’acusat es mantenen i li imposen la mateixa condemna que en el primer juí.

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana va anul·lar el passat mes de juny una primera sentència de l’Audiència de València que condemnava l’educador a 5 anys de presó. Va quedar anul·lada perquè en aquell juí no es va tindre en compte l’informe que posava en dubte la credibilitat de la víctima. L’Audiència de València condemna a 5 anys de presó l’exmarit d’Oltra per abusos a una menor tutelada.

* El tuit ha sigut refet perquè la primera versió no incorporava el cognom de la persona condemnada.

També et pot interessar

stats