Morant situa Vicent Mascarell com a nou secretari d'organització del PSPV-PSOE

El número dos dels socialistes valencians ocupa actualment la regidoria d'Urbanisme i és secretari d'organització del partit a la província de València

Vicent Mascarell, en una imatge d'arxiu
Vicent Mascarell, en una imatge d'arxiu / PSPV-PSOE

La líder del PSPV-PSOE, Diana Morant, ha seleccionat Vicent Mascarell per a la secretaria d'organització dels socialistes valencians. Mascarell es convertirà així en el número dos del PSPV-PSOE, que aquest cap de setmana celebra a Benicàssim el congrés en què triarà Morant com a nova secretària general del partit, la primera en la seua història. Del congrés eixirà la nova executiva del PSPV. També se sap, ja que l'actual delegada del govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, serà la número tres del partit i Bernabé ocuparia la secretaria d'institucional. Morant ha defensat en arribar al congrés que aquest divendres el partit "obri una nova etapa per a tornar a ser una ferramenta que lluita contra el govern més retrògrad que ha existit a la Comunitat Valenciana".

Mascarell és regidor delegat d'Urbanisme, Territori, Infraestructures i Habitatge a l'Ajuntament de Gandia, on ha ocupat diverses responsabilitats des de 1999. El 2017, a més, va ser elegit secretari d'organització de la comissió executiva de la província de València.

Així mateix, l'alcalde d'Elda i vicepresident de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), Rubén Alfaro, serà el portaveu de l'executiva. Així mateix, l'alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, ocuparà la presidència del Consell d'Alcaldes.

Morant i Pilar Alegria, aquest divendres
Morant i Pilar Alegria, aquest divendres / PSPV-PSOE

El congrés ha començat aquest divendres amb una sessió dedicada al municipalisme en la qual ha participat Pilar Alegría. La ministra d'Educació i portaveu del govern, de fet, ha lloat la titular de Ciència i líder del PSPV, Diana Morant, com "una gran dona de fortalesa tranquil·la" i ha augurat que serà "la primera presidenta de la Generalitat" en les eleccions autonòmiques del 2027.

En la seua intervenció en l'inici del congrés extraordinari del PSPV a Benicàssim (Castelló), del qual Morant eixirà proclamada com a secretària general, Alegria ha destacat que la seua companya en el Consell de Ministres i "amiga" és "una dona de profundes conviccions socialdemòcrates".

També et pot interessar

stats