Morant denuncia que el Senat "s'ha convertit en un mas del PP"

La ministra i secretària general dels socialistes valencians considera que la comissió d'investigació de la cambra alta sobre el cas Koldo és una "comissió fake"

Diana Morant amb senadors i diputats valencians del PSPV
Diana Morant amb senadors i diputats valencians del PSPV / Juan Manuel Pena (Europa Press)

La ministra de Ciència, Innovació i Universitats i secretària general dels socialistes valencians, Diana Morant, ha denunciat que el Senat s'ha convertit, des del seu punt de vista, en un "mas" del PP.

Alhora que considera que la comissió d'investigació de la cambra alta sobre el cas Koldo és una "comissió fake".

Així s'ha pronunciat Diana després de tindre una trobada al Congrés amb els diputats i senadors socialistes de la Comunitat Valenciana sobre les comissions d'investigació del Congrés i el Senat que van arrancar este dilluns amb les compareixences de Koldo García o l'exministre Salvador Illa.

En este context, Morant ha contraposat les dos comissions d'investigació perquè, segons ha defensat, el fòrum del Congrés servirà perquè el PSOE acudisca "amb absoluta transparència".

"Com va ocórrer este dilluns amb Illa, que va vindre a explicar-li a la ciutadania tot el que va fer i totes les decisions que va prendre en el moment de la pandèmia per a salvaguardar les vides dels ciutadans i ciutadanes de tot el país".

No obstant això, ha censurat que el PP "continua" amb el seu discurs al Senat, alhora que ha denunciat que els populars estan fent "una utilització de la cambra alta".

També et pot interessar

stats