Montes, Aguirre i Pradas expliquen a les Corts les prioritats del sector agrari, del turisme, de l'aigua o de les infraestructures

Els consellers d’Agricultura, Medi Ambient i Turisme tanquen les primeres intervencions dels nou membres del Consell al Parlament valencià per a defensar les principals línies de treball

Les Corts, en una imatge d'arxiu
Les Corts, en una imatge d'arxiu / Rober Solsona (Europa Press)

Poc més de cent dies després d’haver-se constituït el govern autonòmic del Partit Popular i Vox el 26 de juny passat, les Corts acullen aquest dijous la compareixença dels tres membres del Consell que no comparegueren la setmana passada per a explicar al Parlament valencià les principals apostes polítiques. El conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, José Luis Aguirre; la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas Ten; i la consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes de Diego, compareixeran aquest dijous per a explicar les principals línies de treball dels respectius departaments. 

La setmana passada ja van comparéixer en un primer torn el vicepresident i conseller de Cultura, Vicente Barrera (Vox); la vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero (PP); i la portaveu del Consell i consellera d'Hisenda, Economia i Administració Pública, Ruth Merino (PP). El segon dia els va tocar al conseller de Sanitat, Marciano Gómez (PP); la consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez (Vox); i al conseller d'Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira (PP).

Aquest dijous, Aguirre, de Vox, intervindrà en primer lloc, en una compareixença que començarà a les 10:00 hores. A migdia, serà el torn de la popular Pradas, qui ha protagonitzat en l’última setmana l’anunci del moviment judicial de la Generalitat contra les retallades recents en els enviaments del transvasament Tajo-Segura. 

A les 16:00 de la vesprada prendrà la paraula Montes. La consellera del Partit Popular ha criticat durament la gestió socialista del programa de vacances de majors de l’Imserso i ha promés eliminar la taxa turística, de la qual ha avançat que abans del 31 de desembre “serà paper mullat”, entre altres mesures ja anticipades.

També et pot interessar

stats