La ministra de Transports compareix al Congrés per a informar sobre l'incident del tren durant l'incendi de Begís

La intervenció havia sigut sol·licitada pel PP, però també pel mateix govern espanyol, Ciutadans i Terol Existeix

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, en una foto d'arxiu
La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, en una foto d'arxiu
31 d'agost 2022 - 07:30

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, compareixerà aquest dimecres en sessió extraordinària al Congrés per a informar sobre l'incident del tren que es va veure atrapat en l'incendi de Begís (Alt Palància), entre altres temes.

La petició de compareixença sobre l'incident, en què diversos passatgers van resultar ferits després de baixar del tren que estava a punt d'invertir la marxa, va ser registrada pel PP i es va aprovar la setmana passada en la Diputació Permanent. També l'havien sol·licitada el mateix govern espanyol, així com Ciutadans i Terol Existeix.

La diputada socialista Susana Ros va assenyalar en aquell moment que tant els socialistes com el govern consideren que "és necessari aclarir" el que ha ocorregut amb aquest tren, si bé va recordar que "hi ha oberta una investigació judicial".

En confeccionar l'orde del dia de la sessió de la comissió de transports d'aquest dimecres es va incloure també un altre punt perquè la ministra Sánchez poguera informar dels plans que hi ha per a la línia fèrria a Extremadura i per a donar explicacions pels retards i les deficiències que assenyalen des de PP, Vox i Ciutadans.

També et pot interessar

stats