Mazón reivindica la Copa Amèrica en la seua primera intervenció com a president del PPCV

El nou líder dels populars valencians ha inaugurat el càrrec donant suport al Reial Club Nàutic de Vela de València com a seu de la pròxima edició de la competició

Carlos Mazón en el XV congrés del Partit Popular de la Comunitat Valenciana
Carlos Mazón en el XV congrés del Partit Popular de la Comunitat Valenciana / EuropaPress

El nou president del PP de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha inaugurat la seua llista de reivindicacions i compromisos secundant públicament la candidatura del Reial Club Nàutic de Vela de València com a seu de la pròxima edició de la Copa Amèrica de vela.

“Com ningú ho ha fet fins hui, ni l'Ajuntament, ni la Generalitat, ni el govern d'Espanya, vull oferir tot el suport del PPCV”, ha assenyalat Mazón, senyera a la mà, en les primeres paraules després de ser proclamat president del partit a la Comunitat Valenciana.

Així mateix, ha demanat al president de la Generalitat, Ximo Puig, que “deixe de reunir-se amb els ministres del seu partit, perquè empitjora la situació de la Comunitat Valenciana”. També l'ha convidat a quedar-se al seu “despatx quiet, fent-te un suc de taronja”, i l'ha reptat a convocar “eleccions quan vulga, perquè les guanyarem”.

En el seu projecte polític, Mazón ha volgut prioritzar per damunt de tot "la gent més vulnerable" com "el 42% dels joves valencians en l'atur",per als quals exigirà "un pla de xoc d'ocupació juvenil". També ha dirigit unes paraules per a "les 200.000 persones en severa pobresa, que ni tan sols han pogut accedir a l'ingrés mínim vital o a la renda valenciana d'inclusió". D'elles ha dit: "No avançaré sense totes elles, és la més important de les meues promeses de hui".

Durant el congrés tant Mazón, com altres càrrecs de la formació, han agraït a la seua predecessora, Isabel Bonig, el treball que ha fet durant sis anys al capdavant del PP a la Comunitat Valenciana.

Pablo Casado, líder del PP nacional, ha conclòs l'acte felicitant Mazón pel nou lideratge i s'ha compromés a "garantir aigua per a tots, la llibertat lingüística, canviar el model de finançament autonòmic d'Espanya i suprimir els impostos de successions i patrimoni" si guanya les pròximes eleccions a president del govern espanyol.

També et pot interessar

stats