Mazón demana a Puig una reunió urgent per a treballar en mesures contra la crisi

El líder del PP valencià envia al cap del Consell el decàleg per a la recuperació social i econòmica de la Comunitat Valenciana que ha elaborat amb sectors socials i professionals

Mazón amb el grup parlamentari del PP
Mazón amb el grup parlamentari del PP / PPCV
12 d'abril 2022 - 12:50

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha traslladat una carta al president de la Generalitat, Ximo Puig, en la qual li sol·licita "que fixe una data" per a reunir-se i treballar conjuntament una sèrie de mesures que contribuïsquen a "mitigar les conseqüències de la terrible crisi econòmica i social".

En la carta, Mazón assenyala que el creixement "desorbitat" dels preus dels hidrocarburs, del gas, de la llum i dels productes de primera necessitat "està afectant de manera molt negativa el conjunt de la societat i molt especialment les famílies més vulnerables".

Per això, urgeix que des del govern valencià es prenguen mesures "que repercutisquen positivament en les economies domèstiques, en els professionals i en les empreses". 

Al costat de la carta, el president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana ha adjuntat les propostes resumides en el document decàleg per a la recuperació social i econòmica de la Comunitat Valenciana que s'ha elaborat conjuntament amb els sectors socials i professionals afectats.

"Proposem deu mesures de caràcter urgent que, des del nostre punt de vista, poden posar-se en marxa de manera immediata per a reactivar la nostra economia", ha assenyalat.

Es creuen que els ciutadans no s'assabenten que es presenta una taxa turística, que la Copa de l'Amèrica es perd, que es rega amb subvencions públiques familiars i amics, que continuaran sense abaixar els impostos. Però els ciutadans s'assabenten de tot

Segons Mazón, el govern valencià del Botànic "està a la deriva" i ho va demostrar quan Puig reia per la frase de Mireia Mollà en què deia que els ciutadans no se n'assabentarien.

"Es creuen que els ciutadans no s'assabenten que es presenta una taxa turística, que la Copa de l'Amèrica es perd, que es rega amb subvencions públiques familiars i amics, que continuaran sense abaixar els impostos. Però els ciutadans s'assabenten de tot, que puja la cistella de la compra i que fa falta prendre mesures", ha conclòs.

També et pot interessar

stats