Mazón demana negociar els pressupostos als partits amb representació valenciana al Congrés i el Senat

El president del PP ja es va dirigir al president de la Generalitat pactar les esmenes als pressupostos generals de l'Estat per a 2022

El president del PPCV i de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón
El president del PPCV i de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón / À Punt

El president del PPCV i de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, ha remés un escrit als responsables dels partits polítics amb representació parlamentària valenciana al Congrés i al Senat per a donar solucions a l'abandó que la Comunitat pateix en els pressupostos generals de l'Estat per a 2022. Mazón ja va demanar per escrit al president del Consell, Ximo Puig, pactar les esmenes als pressupostos generals de l'Estat (PGE) per a 2022. Proposta a la qual Puig va respondre que no li havia arribat encara la carta, però que "si el PP s'uneix a la defensa dels interessos dels valencians, benvinguts siguen".

El responsable del PP valencià insisteix a demanar unitat política per aconseguir "una inversió més justa" per a la Comunitat Valenciana. El PP s'ha mostrat molt crític amb el projecte de pressupostos que es va fer públic la setmana passada. La síndica del PP a les Corts, María José Català, va considerar que els PGE per a 2022 "demostren que Pedro Sánchez ha posat fre a la competitivitat valenciana" i que "ha decidit boicotejar el progrés de la Comunitat congelant els grans projectes que són necessaris". Català va lamentar, a més, que s'hagen "congelat" els grans projectes com el canal d'accés a València (que no apareix en els pressupostos), l'ample ferroviari estàndard entre València i Castelló de la Plana o que el túnel passant s'ajorne per a 2023.

També et pot interessar

stats