Mazón ofereix a Puig pactar les esmenes als pressupostos i aconseguir més inversió de l'Estat

El cap del Consell contesta al líder dels populars que "si el PP s'uneix a la defensa dels interessos dels valencians, benvinguts siguen"

Imatge d'arxiu d'una reunió entre Mazón i Puig
Imatge d'arxiu d'una reunió entre Mazón i Puig / Arxiu

El president del PPCV i de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, ha remés un escrit al president de la Generalitat, Ximo Puig, en el qual li ofereix anar de la mà per a pactar les esmenes als pressupostos generals de l'Estat (PGE) per a 2022. El cap del Consell ha contestat a Mazón que no li ha arribat encara la carta, però que "si el PP s'uneix a la defensa dels interessos dels valencians, benvinguts siguen".

En la missiva el líder dels populars valencians li ofereix a Puig un acord amb l'objectiu d'aconseguir millores en les inversions i també pactes sobre la reforma del sistema de finançament autonòmic.

Mazón destaca que "és moment d'unir esforços" perquè els diputats i senadors valencians presenten esmenes a aquests pressupostos i "puguem incloure en aquest document projectes indispensables per al futur".

En el seu escrit, el dirigent popular indica que els nous pressupostos "suposen un nou fre a la recuperació econòmica", ja que, segons ell, tornen a deixar les inversions de la Comunitat Valenciana per davall del pes poblacional de la regió.

En la carta, en la qual retreu a Puig que tenen pendent la reunió prevista per a abans del 9 d'octubre, conclou que junts el PP i el PSPV poden aconseguir que la Comunitat Valenciana "aconseguisca els nivells d'inversió que mereixem per població, una inversió justa sense ànim de restar res a ningú".

També et pot interessar

stats