Marzà es descarta com a candidat de Compromís: "No tinc aquesta ambició personal"

El diputat i exconseller d'Educació destaca que Oltra, fent un pas al costat, ha sigut "generosa" amb el projecte polític

Vicent Marzà, aquest dimecres en el programa 'A la Ventura'
Vicent Marzà, aquest dimecres en el programa 'A la Ventura' / À Punt NTC

El diputat de Compromís i fins fa unes setmanes conseller d'Educació, Vicent Marzà, s'ha pronunciat sobre la dimissió de la vicepresidenta del Consell, Mònica Oltra. Segons Marzà, Oltra ha demostrat que ha sigut "generosa" amb el projecte polític

Marzà ha destacat en declaracions a À Punt que Oltra ha sigut una "peça cabdal" per al canvi polític el 2015 i el 2019 i ha agraït i ha valorat la seua tasca per a millorar la vida de les persones desfavorides. "Una valoració que és compartida no només per Compromís sinó també pel conjunt de la ciutadania que s'ha beneficiat de les seues polítiques", ha afegit.

Segons Marzà, el pas al costat que ha fet ara la vicepresidenta "evita polèmiques estèrils i ajuda a canviar la vida dels ciutadans". A més, considera que permetrà que Oltra "torne amb més força demostrant la seua innocència".

L'exconseller ha recalcat que el que es vol des de Compromís és que "les nostres polítiques milloren la vida dels ciutadans independentment de qui les faça i que puguem continuar avançant en un país més just i pròsper".

D'altra banda, inicialment s'ha descartat com a candidat de Compromís per a les eleccions autonòmiques. "No tinc aquesta ambició personal i estic segur que altres companys ho faran bé". Segons Marzà, en Compromís "tenim molta gent preparada" per a assumir els càrrecs i el reptes que demana la societat. També ha descartat tornar ara el govern del Botànic.

Finalment, ha dit que cal fer autocrítica per "la imatge que es va acabar traslladant a la ciutadania" en l'acte de precampanya de Compromís a València.

També et pot interessar

stats