Mamen Peris es presenta a les primàries de Ciutadans per a presidir la Generalitat

José Manuel Baena, de la plataforma Regenera Cs, també s’ha postulat com a candidat 

MAMEN PERIS
La síndica de Ciutadans, Mamen Peris, entrevistada en 'Les notícies del matí'

L’actual síndica de Ciutadans, Mamen Peris, ha confirmat a À Punt que es presenta a les primàries de la formació amb l'objectiu de ser la presidenciable taronja en les pròximes eleccions autonòmiques. L'anunci l'ha fet durant un acte de trobada amb l'afiliació a Alacant.

Aquest cap de setmana s’ha iniciat el procés de primàries del partit autodefinit liberal amb la postulació de les candidatures.

Juntament amb de la de Peris, també s’ha fet pública la de José Manuel Baena, de la plataforma Regenera Cs. 

Les votacions entre els candidats i candidates que sumen els avals necessaris es faran els dies 15 i 16 de febrer. 

Aquest dijous el president del PP de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha anunciat la incorporació al seu equip econòmic de la que va ser síndica de Cs a les Corts, Ruth Merino. Preguntada per la fugida de membres de Ciutadans a altres formacions, Peris ha remarcat que són lliures d'anar-se'n, però que hauran "de retornar l'acta per la qual han sigut càrrec públic". La portaveu taronja també ha destacat que aquesta situació no serà un impediment perquè Ciutadans "mantinga un percentatge altíssim de llistes en la majoria dels municipis on existeix ara i, per descomptat, a les capitals de província de cada comunitat autònoma".

També et pot interessar

stats