Llibres, família i senderisme en la jornada de reflexió dels candidats a les eleccions europees

Dia de descans previ a la jornada electoral, després d’una campanya amb una gran presència dels líders dels partits 

La jornada de reflexió dels candidats a les europees
La jornada de reflexió dels candidats a les europees / À Punt NTC

Els candidats a les eleccions europees d’este diumenge han aprofitat la jornada de reflexió per a descansar amb la família, passejar per la naturalesa o anar a la Fira del Llibre de Madrid, fer esport o ajudar amb els exàmens els fills.

Com és habitual després d'una campanya plena d'actes, entrevistes i mítings, els candidats de les principals formacions polítiques s’han pres un xicotet respir i han deixat de costat la política per a reposar forces abans de la jornada electoral d’este diumenge, 9 de juny.

El senderisme ha sigut l'activitat elegida per la candidata del PSOE, Teresa Ribera, que té al municipi madrileny de Cercedilla el seu particular espai per a la desconnexió i el contacte amb el medi ambient.

La candidata del PP, Dolors Montserrat, passarà la jornada a sa casa amb la família, farà una passejada i aprofitarà per a descansar i reposar forces a la localitat catalana de Sant Sadurní d'Anoia. 

La Fira del Llibre de Madrid és el pla elegit la candidata de Sumar, Estrella Galán, en una jornada de reflexió en la qual ha volgut mostrar el suport a la cultura i en què ha estat acompanyada de la líder de la formació, Yolanda Díaz. 

La família centrarà l'atenció del candidat de Vox, Jorge Buxadé, que ha eixit a passejar amb els quatre fills, mentre que el president de la formació ultradretana, Santiago Abascal, també passarà el dia amb la família i farà alguns arranjaments al jardí de sa casa.

Per al candidat de Ciutadans al Parlament Europeu, Jordi Cañas, la jornada de reflexió ha començat a la Fira del Llibre de Madrid i esta vesprada es desplaçarà a Barcelona, on votarà diumenge al matí, abans de tornar a Madrid per a fer el seguiment de la nit electoral.

El parc d'El Retiro madrileny també ha sigut l’escenari que ha triat la candidata de Podem, Irene Montero, que ha acudit a la Fira del Llibre de la mà de la secretària general del partit, Ione Belarra.

També et pot interessar

stats