Feijóo tanca campanya a València avisant que sense el 9J el PP no aconseguirà el canvi a Espanya

El líder popular ha participat en un míting al costat de la seua candidata, Dolors Montserrat, i el president de la Generalitat, Carlos Mazón, entre altres

Els dirigents del PP, esta vesprada a València
Els dirigents del PP, esta vesprada a València / Jorge Gil (Europa Press)

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha tancat este divendres a València la campanya de les eleccions europees amb un advertiment als seus votants: "El diumenge no bastarà, però sense el diumenge no aconseguirem el canvi polític a Espanya". Feijóo ha participat en un míting al costat de la seua candidata, Dolors Montserrat, el president de la Generalitat, Carlos Mazón, l'alcaldessa de València, María José Catalá, i el director de campanya Esteban González Pons, la campanya d'uns comicis que ha cercat convertir en un plebiscit sobre el govern de Sánchez.

Davant dels assistents, ha carregat contra el líder del PSOE per la investigació contra la seua dona, Begoña Gómez, i li ha retret que en lloc de dimitir es victimitze i assenyale a periodistes i jutges, atribuint-li un "espectacle peronista inaudit d'una democràcia europea". "Té una agenda judicial que no la volem ni per al nostre pitjor enemic [...] Mentre els espanyols pateixen problemes importants, a Pedro Sánchez només li importa un problema, la corrupció: amnistiar els seus socis i tapar la seua", ha recalcat.

Als seus els ha dit que la "bona notícia" és que "a Pedro Sánchez no li està eixint bé" perquè "ja no cola i ha enganyat molts menys espanyols amb la segona carta que amb la primera". I ha fet una crida a votar al PP perquè no "guanye la corrupció" ni Sánchez es "reforce per a seguir amb les seues" i a guanyar per a no perdre la igualtat, la llibertat, per a defendre la democràcia".

En una campanya plena de missatges per a unir el vot, este divendres ha sigut el candidat a eurodiputat Esteban González Pons el que ha alertat del perill de dividir-se, assenyalant que els vots que no són al PP no trauen Sánchez de la Moncloa, "no maten la bestiola, l'engreixen". A més, ha fet un vaticini: "si el diumenge a la nit Pedro Sánchez ha empatat, Pedro Sánchez es queda i nosaltres… No diré com, però també. I ací acaba el meu discurs".

El PP tanca així parlant d'empat una campanya electoral que va arrancar augurant un triomf segur i un càstig a Sánchez en les urnes i que Feijóo va iniciar demanant un avançament electoral davant d'una legislatura "perduda".

També et pot interessar

stats