El Consell impulsa la connexió amb tramvia entre Gandia i Dénia

S’executarà en un màxim de dotze mesos, però Mazón deixa clar que es continuarà reivindicant el tren de la costa

Imatge de l'estació del Tram a Dénia
Imatge de l'estació del Tram a Dénia / À Punt NTC

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha signat aquest divendres el document que trau a licitació l'estudi per a la posada en marxa del tramvia Gandia-Oliva-Dénia, que s'executarà en un temps màxim de 12 mesos, i compta amb un pressupost de 135.000 euros. El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha anunciat que ja està a punt el plec per a la licitació de l'estudi del tram que permetrà ampliar aquesta infraestructura, després de reunir-se amb l'alcalde Gandia, José Manuel Prieto.

L'ampliació del TRAM des de Gandia fins a Oliva i Dénia dinamitzarà “un dels eixos de més prosperitat de tot el Mediterrani”, i millorarà la connectivitat i la vertebració de la zona, ha dit el president.

En relació amb les infraestructures que necessita la ciutat de Gandia, ha lamentat les últimes manifestacions del ministre de Transport i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, en què desplaça la prioritat que suposa el tren de la costa, i ha expressat la seua intenció de no renunciar a aquesta infraestructura.

Ha allargat la mà a Prieto per a “llançar un pols conjunt i assenyat” perquè el projecte no caiga en l'oblit i ha oferit el suport institucional de la Generalitat als ajuntaments de Gandia, Oliva i Dénia en la seua reivindicació del corredor de la costa. Des del Consell “avançarem perquè l'ampliació del TRAM de Gandia fins a Dénia siga una realitat”, però de manera paral·lela continuarà reivindicant el tren de la costa.

També et pot interessar

stats