L’alcalde de Benidorm assumeix la presidència del PP d’Alacant en substitució de Mazón

García Egea aprofita el relleu dels responsables de la formació per a denunciar l’infrafinançament de la Comunitat Valenciana

Toni Pérez, a l'esquerra, junta a García Egea i Mazón, en l'acte en que ha assumit la presidència del partit a la província d'Alacant
Toni Pérez, a l'esquerra, al costat de García Egea i Mazón, en l'acte en què ha assumit la presidència del partit a la província d'Alacant / PP província d'Alacant

La candidatura de Carlos Mazón a la presidència del Partit Popular a la Comunitat Valenciana, que es ratificarà en el congrés del 3 de juliol, obliga els populars a moure fitxes en l’organigrama del partit. Toni Pérez, alcalde de Benidorm, ja és el nou president de la formació a la província d’Alacant en substitució de Mazón. 

La decisió de la junta directiva provincial ha rebut el suport de Génova. El secretari general del partit, Teodoro García Egea, ha assistit a la junta que ha donat llum verda al traspàs. 

Toni Pérez assegura que el seu relleu a Carlos Mazón serà un relleu de continuïtat. La recuperació del sector turístic o la reivindicació del transvasament són algunes línies amb què estrena el càrrec l'actual alcalde de Benidorm.

Pérez aposta per la unitat

“Agarre el testimoni d’un gran president, Carlos Mazón, i ho faig amb un equip preparat, format, dins d’un projecte d’unitat, que suma. Ho fem des d’Alacant, però ho fem amb València i amb Castelló”, assegurava Pérez. 

Per la seua banda, el ja exresponsable del partit a la província alacantina, afirmava que el fet que “el PP estiga unit i siga influent significa que la Comunitat Valenciana eixirà guanyant i que la província d’Alacant eixirà molt reforçada. Fa temps que es va dir que els canvis venien del sud i jo crec que els governs del PP a Alacant en són una mostra”. 

El secretari general del PP ha aprofitat la visita a Alacant aquest dijous per a criticar els indults als líders del procés i les noves tarifes de la llum. També ha lamentat l'infrafinançament de la Comunitat Valenciana, i especialment del sud, per part del govern espanyol. 

“La Comunitat Valenciana és la pitjor finançada de tota Espanya i la ministra Montero ha donat l’esquena als representants de la societat civil de la Comunitat i Ximo Puig ha callat”, lamentava García Egea. 

El relleu que assumeix Toni Pérez s'emmarca en el disseny del futur del partit. Aquest dimecres ja es va reunir a Alboraia amb representants de la formació de València i Castelló. 

Carlos Mazón ha deixat la presidència del PP alacantí després de ser escollit pel 95,5% dels vots de la militància per a dirigir la formació a escala autonòmica, després que Isabel Bonig renunciara al càrrecMazón es va imposar a José Vicente Anaya, alcalde d’Aiora, en les primàries. 

També et pot interessar

stats