Illueca compleix un any a la vicepresidència segona del Consell amb un paper incert en les pròximes eleccions

L'habitatge públic i la taxa turística són algunes de les mesures dutes a terme per la gestió d'Unides Podem en els últims dotze mesos

Héctor Illueca, vicepresident segon del Consell

Aquest dissabte es compleix un any des que Héctor Illueca assumí la vicepresidència segona del Consell en substitució de Martínez Dalmau, després de la seua dimissió. Un any que no ha estat exempt d'acords, però en què també s'han viscut tensions amb el soci majoritari del Botànic, el PSPV.

Entre les mesures que s'han portat a terme des que es va nomenar Illueca líder d'Unides Podem al Consell està l'adquisició de més de mil habitatges públics i la defensa de la taxa turística fins i tot davant de la negativa socialista.

A huit mesos de les eleccions, les expectatives electorals no estan clares, ja que Illueca encara no sap si serà el candidat ni si Esquerra Unida i Podem concorreran de nou conjuntament.

Fins llavors, al president del Consell, Ximo Puig, li demana més fets i menys paraules en temes com negociar l'últim pressupost de la legislatura o donar resposta a l'actual emergència social.

També et pot interessar

stats