Gutiérrez acusa Ciutadans d’intentar desestabilitzar el govern de coalició a la Diputació d'Alacant

El seu expartit ha demanat que el PP li lleve les competències per transfuguisme, però Mazón diu que no ho farà en “cap cas”

Gutiérrez deixa Ciutadans a la Diputació d’Alacant / À Punt NTC

Aquest dimecres Javier Gutiérrez ha deixat el grup de Ciutadans a la Diputació d’Alacant per passar a formar part del grup de no adscrits i ha acusat el seu expartit d’ordir un pla per desestabilitzar el govern de coalició. Un moviment que ha fet que Ciutadans demane al president de la Diputació, Carlos Mazón, del PP, que li lleve les competències per transfuguisme, ja que “el pacte és entre el PP i Ciutadans, no entre el PP i Gutiérrez”, ha dit la nova coordinadora autonòmica de Ciutadans, Mamen Peris, en declaracions als mitjans. Però Mazón ja ha assegurat que no ho farà perquè volen mantindre l’estabilitat, raó per la qual el mantindran “en tot cas”.

Gutiérrez ha contraatacat i, al qualificatiu de trànsfuga, ha respost amb acusacions directes a la direcció del seu expartit, afirmant que Peris està ordint un pla amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, i tot el govern del Botànic “en habitacions obscures” per a desestabilitzar el govern de la Diputació d’Alacant. 

Aquest era un trencament anunciat, que s’ha aguditzat després que Gutiérrez s’oposara a la moció de censura a l’alcaldia d’Oriola (Baix Segura), que donà el poder als socialistes, i abandonara sense permís el pacte amb aquest partit a l’Ajuntament de Xixona (Alacantí), d’on és regidor. 

Ara totes les mirades se centren sobre Julia Parra, vicepresidenta de la Diputació i única membre de Ciutadans que queda a la Diputació d’Alacant i que ha donat el seu suport a Gutiérrez. 

També et pot interessar

stats