Gerard Fullana es disputarà amb Aitana Mas el lideratge de la llista de Compromís per Alacant

Compromís ha obert aquest dilluns el procés de primàries de les eleccions autonòmiques i municipals de 2023

El portaveu de Compromís a la Diputació d'Alacant, Gerard Fullana, aquest dilluns
El portaveu de Compromís a la Diputació d'Alacant, Gerard Fullana, aquest dilluns / À Punt NTC

El regidor de Xaló (Marina Alta) i portaveu de Compromís en la Diputació d'Alacant, Gerard Fullana, ha fet públic aquest dilluns a través d'un vídeo la seua candidatura a les primàries de Compromís per Alacant. D’aquesta manera, es disputarà les primàries per la circumscripció amb la vicepresidenta de la Generalitat i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Aitana Mas. 

En el vídeo, Fullana fa valdre i reivindica la importància dels pobles dins de la política valenciana i destaca el treball dels governants municipals i els col·lectius locals com a part més important del teixit polític del País Valencià.

Fullana, que es presenta amb el lema “El futur eres tu”, inicia ara una campanya de contacte directe amb la militància i la ciutadania en general a través de trobades personals per a escoltar propostes i determinar objectius de treball a través de les necessitats individuals i col·lectives.

Per a aquest propòsit s'ha habilitat un formulari on demanar contacte i fer costat a la campanya. “Em presente a les primàries de Compromís amb una intenció: portar la veu dels pobles del sud a les Corts", ha dit, ja que està convençut que “fan falta més recursos per al sud valencià".

Compromís ha encetat aquest dilluns el procés de primàries de les eleccions autonòmiques i municipals de 2023 amb l'obertura del termini per a presentar candidatures i la inscripció al cens per a poder triar les llistes. Fins ara, s’han postulat Joan Baldoví com a candidat per València i a la presidència; Aitana Mas i Gerard Fullana, per Alacant i Vicent Marzà, per Castelló.

Pel que fa a les Corts, Enric Morera es presentarà per a renovar l'acta de diputat autonòmic i continuar presidint la institució. També ho intentarà el secretari autonòmic d'Hisenda, Francesc Gamero, investigat en el cas del presumpte encobriment dels abusos de l'exmarit de Mónica Oltra a una menor tutelada.

També et pot interessar

stats