Gamero es presentarà a les primàries de Compromís per a ser diputat a les Corts

El secretari autonòmic d'Hisenda ho ha anunciat en una carta a la militància del partit

Francesc Gamero, entrevistat aquest divendres en 'Les notícies del matí'
Francesc Gamero, entrevistat en 'Les notícies del matí' / À Punt NTC

El secretari autonòmic d'Hisenda, Francesc Gamero, es presentarà a les primàries de Compromís per a ser diputat a les Corts en la pròxima legislatura, segons ha anunciat aquest dilluns en una carta remesa a la militància.

Gamero, militant de Més (l'antic Bloc), assenyala que ha decidit optar a formar part de la candidatura de la coalició per la circumscripció de València després d'haver desenvolupat "importants tasques de govern" en el Botànic i haver fet "una reflexió personal, familiar i política, perquè el nivell d'exigència i implicació personal és molt alt".

Assegura que se sent "amb ganes" i que li agradaria continuar aportant la seua "capacitat de treball i formació", el seu compromís i la seua experiència a la campanya per a revalidar el govern de progrés i posteriorment en un Botànic III, "necessari per a consolidar les polítiques transformadores en marxa i iniciar les que queden pendents".

Segons exposa, en aquests huit anys han fet "molt, però fins i tot queda molt per fer", com ara "més i millors polítiques que ens acosten al País Valencià amb el qual somiem: més lliure, just i igualitari, més pròsper i verd i més nacionalment valencià".

Francesc Gamero Lluna (València, 1977) és llicenciat en Dret per la Universitat de València-Estudi General (premi extraordinari) i en Ciències Polítiques i de l'Administració per la UOC. Funcionari de la Generalitat Valenciana, pertany al Cos de Tècnics Superiors de l'Administració del Consell.

En l'actualitat, és secretari autonòmic d'Hisenda i amb anterioritat va ser subsecretari en la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, càrrec pel qual ha sigut citat a declarar com a imputat el 18 de gener davant el jutge del cas sobre la suposada ocultació dels abusos sexuals a una menor tutelada per part de l'exmarit de l'exvicepresidenta del govern valencià Mónica Oltra.

Amb la seua declaració i la de l'excap de gabinet d'Oltra, Miquel Real, prevista per al 12 de gener, es pretén establir si van participar en l'expedient informatiu o d'informació reservada que es va obrir després que l'exvicepresidenta va conéixer pel seu marit que estava acusat d'abusos sexuals a una menor tutelada per la Generalitat.

També et pot interessar

stats