Feijóo visita la Comunitat Valenciana amb la vista posada en les autonòmiques

El president del PP valencià, Carlos Mazón, acompanyarà el líder del seu partit a València i Alacant

El president del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo i el president del PPCV, Carlos Mazón, durant una trobada amb simpatitzants del partit, en el MuVIM
El president del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo i el president del PPCV, Carlos Mazón, durant una trobada amb simpatitzants del partit al MuVIM / Jorge Gil (Europa Press)

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, viatja aquest dijous a València i divendres es desplaçarà a Alacant per a impulsar el president del PPCV, Carlos Mazón, de cara a les eleccions autonòmiques de l'any vinent.

Després que a Andalusia s'haja consolidat "l'efecte Feijóo" amb una àmplia majoria absoluta de Juanma Moreno, a Gènova esperen que aquest "canvi de cicle" es visualitze en més territoris, com la Comunitat Valenciana, on el PP va governar entre els anys 1995 i 2015.

Els populars es mostren optimistes perquè consideren que la relació dels socis del pacte del Botànic, PSPV, Compromís i Unides Podem, no passa pel seu millor moment després de la dimissió de Mónica Oltra i que fora citada a declarar en qualitat d'investigada en el marc de les diligències que se segueixen pel presumpte encobriment dels abusos sexuals a una menor.

Agenda ajustada

Feijóo ha fixat una intensa agenda a la Comunitat Valenciana per a aquest dijous i divendres. Arrancarà la seua visita a València al Centre Mambré per a persones en situació o en risc d'exclusió social, on es desenvolupen activitats per a millorar la seua ocupabilitat i afavorir la inserció sociolaboral.

Acompanyat de Mazón, el president del Partit Popular intervindrà després en el ple de l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE). A la vesprada, presidirà la Junta Directiva del PPCV i, a continuació, inaugurarà la nova seu autonòmica del partit.

El PP valencià vol visualitzar una imatge d'alternativa a Ximo Puig, amb una imatge constructiva i propositiva en línia amb l'empremta que Feijóo ha donat al partit des que va prendre les regnes de la formació a l'abril, informen fonts del partit.

Així ho ha expressat aquest dimarts Mazón en assenyalar que "el pròxim curs polític no serà per al PPCV el de la protesta, sinó el de la proposta", amb la finalitat de presentar-se com "una alternativa seriosa de govern". A més, ha destacat que els populars "se centraran en la situació dels serveis socials, tant sanitaris com en l'atenció dels més desfavorits".

També et pot interessar

stats