Feijóo reclama canvis en el PP: "Tots hem de prendre decisions, jo entre ells"

El president de la Xunta de Galícia i l'home que més sona per a substituir Casado al capdavant del partit no aclareix encara si finalment farà el pas avant

El president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, aquest dimarts en el parlament autonòmic
El president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, aquest dimarts en el parlament autonòmic / Lavandeira jr (Efe)

El president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, ha tornat a parlar aquest dimarts sobre la crisi interna que dessagna el Partit Popular. Després que la majoria de dirigents territorials han donat ja de manera explícita l'esquena al president, Pablo Casado, i enmig de l'allau de dimissions en la direcció nacional, el líder gallec ha demanat un gir de timó en la formació. "Necessitem canvis, necessitem noves etapes. Tots hem de prendre decisions, jo entre d'altres", ha dit a Pontevedra l'home que sona en totes les quinieles com a substitut de Casado en la pitjor crisi que ha patit el PP.

Sense més concreció, s'ha expressat en aquests termes abans de participar en un fòrum empresarial a la ciutat gallega. No ha volgut respondre, per tant, a si ell mateix es veuria fent el pas, en el context actual, per a eventualment succeir Casado com a president nacional del partit. Esquivant la qüestió, com ja ha fet en jornades anteriors, Feijóo s'ha limitat a comentar que prendrà decisions en funció "del que el partit demane a cadascun que faça" i ha dit que cal deixar que qui vulga canvis presente les seues propostes. "No es poden demanar canvis en les persones i no proposar alternatives", ha deixat caure. 

Feijóo també ha reclamat obrir una nova etapa que permeta "desbloquejar" l'actual "situació de col·lapse" que travessa el partit. S'ha mostrat convençut que el PP ha de "donar veu a la gent" per a decidir el "futur" de la formació i poder enviar a la ciutadania un missatge de "tranquil·litat, serietat i optimisme".

També et pot interessar

stats