Feijóo demana a l’electorat que no vote el PSOE perquè ha pactat amb els qui volien assassinar a Rita Barberà

Si Mazón arriba a la Generalitat, el líder popular es compromet a impulsar l’ampliació nord del port de València

El president nacional del PP, a la dreta, mostrat el seu suport al candidat a la Generalitat davant la mirada de la aspirant a l'alcaldia de València
El president nacional del PP, a la dreta, mostra el seu suport al candidat a la Generalitat, davant la mirada de la aspirant a l'Alcaldia de València / Manuel Bruque (Efe)

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha desitjat la victòria del PP al nostre territori i ha demanat als valencians que no voten la llista socialista, perquè "governen", i "no els repugna", amb EH Bildu, que porta en les seues llistes els qui van intentar l'"assassinat" de l'exalcaldesa de València, Rita Barberá. Feijóo ha fet aquestes manifestacions a València, en un acte del partit a la Marina de València en l'última jornada de precampanya.

En aquest sentit, el líder dels populars s'ha referit així a la candidatura de Sara Majarenas, que va com a número deu de la llista de Bildu a l'alcaldia d'Astigarraga, etarra que va formar part del comando Levante que tenia entre els seus objectius atemptar contra Barberá.

En aquesta línia també s'ha pronunciat la candidata a l’alcaldia de València, que ha qualificat el PSOE i Compromís de "compares" dels "desgraciats" de Bildu i els ha demanat que condemnen la presència en les llistes d'aquest partit d'etarres i condemnats per assassinat.

El líder dels populars s’ha referit a “la derrota” del socialista Ximo Puig, que serà “merescuda i justa”, segons ha assenyalat. "Nosaltres no governarem perdent, només governarem guanyant" en aquesta terra, ha asseverat Feijóo davant del candidat a la presidència de la Generalitat, Carlos Mazón, i la candidata a l'alcaldia de la ciutat, María José Catalá, i els simpatitzants del PP.

El líder del PP ha afirmat que volen guanyar la Comunitat Valenciana, una de les més importants d'Espanya, per a donar-li el govern que es "mereix", i ha assegurat que Mazón i ell poden fer "moltes coses junts", com desbloquejar l'ampliació nord del port de València després de les eleccions generals.

També et pot interessar

stats