Podem confia que s'acorde una rebaixa progressiva en la reforma fiscal

La formació morada aposta per apujar els impostos a les rendes altes perquè la reforma fiscal del Botànic siga "equitativa"

Lilith Verstrynge, Pilar Lima i Héctor Illueca abans de la celebració de l'acte 'Objectiu 2023'
Lilith Verstrynge, Pilar Lima i Héctor Illueca abans de la celebració de l'acte Objectiu 2023 / À Punt NTC

Podem confia que s'acorde una rebaixa progressiva en la reforma fiscal del Botànic. En declaracions abans de la celebració de l'acte Objectiu 2023, organitzat per la formació morada, el vicepresident segon de la Generalitat, Héctor Illueca, ha apostat per abaixar la càrrega tributària a les rendes mitjanes i baixes alhora que s'incremente en les rendes altes, amb la finalitat que la reforma fiscal "siga equitativa".

Illueca ha demanat "un esforç" perquè la reforma siga "progressiva" i ha recordat al PSOE que ha d'"entendre" que sense impostos "no hi ha drets, ni socials ni polítics ni civils". 

En la mateixa línia, la coordinadora autonòmica del partit, Pilar Lima, ha manifestat que ajudar les rendes mitjanes no pot passar factura als serveis públics i té l'"esperança" d'aconseguir "amb diàleg" amb els socis de govern una reforma fiscal progressiva.

Per la seua banda, la secretària d'organització de Podem a l’Estat i secretària d'Estat d'Agenda 2030, Lilith Verstrynge, ha celebrat la "bona notícia" que ha significat arribar a un acord amb el PSOE sobre la reforma fiscal, encara que ha advertit que "no pot invertir-se en despesa militar, sinó en mesures socials".

També et pot interessar

stats