Ciutadans proposa suspendre de militància els regidors que donen suport a la moció a Oriola

La formació tracta d'evitar que dilluns pròxim reïsca una iniciativa per a canviar el govern local

Reunió del comité provincial de Ciutadans a Alacant
Reunió del comité provincial de Ciutadans a Alacant / À Punt NTC
20 d'abril 2022 - 18:17

El coordinador de Ciutadans a Alacant, Javier Gutiérrez, ha explicat aquest dimecres que el comité provincial de la formació ha decidit en una reunió extraordinària proposar la suspensió cautelar de militància contra els cinc regidors d'Oriola que han presentat, junt amb el PSOE i Canviem Oriola, la moció de censura a Oriola. "Tot això per a evitar que el dia 25 d'abril, cinc regidors de Ciutadans se senten a votar una moció de censura que no està aprovada pel partit", ha afegit Gutiérrez.

Fins ara Ciutadans ha sigut soci de govern dels populars a l'Ajuntament d'Oriola. El responsable de Ciutadans a Alacant ha recordat que el comité provincial tan sols pot facilitar la màxima informació al comité nacional per tal que prenga les decisions que considere oportunes.

Els problemes existien a Oriola

Gutiérrez ha recordat que Ciutadans governa la Diputació i l'Ajuntament d'Alacant juntament amb el PP. En tot cas, ha admés que el PP ha maltractat els edils de Ciutadans i tot i que la decisió no és compartida, diu que la situació era "insostenible". "Tenim clar que els problemes a Oriola existien i això ho sap tant el PP com Ciutadans", ha afegit.

També et pot interessar

stats