Chulvi: "No serà estrany tornar a veure Cantó en l'escenari polític"

El secretari dels socialistes alacantins ha dit que estan oberts a les negociacions polítiques amb Ciutadans en el govern de la Diputació d'Alacant.

José Chulvi, PSPV,
José Chulvi, aquest dimecres, en 'Les notícies del matí' / À Punt NTC

El portaveu adjunt del PSPV-PSOE a les Corts, José Chulvi, ha opinat en Les notícies del matí sobre la retirada política de l'exsíndic de Ciutadans, Toni Cantó, i ha destacat que "no serà estrany tornar a veure Cantó en l'escenari polític".

No sap si Cantó tornarà a la política dins de les files del PP, però Chulvi ha indicat que igual que va fer quan va eixir d'UPyD i després va passar a Ciutadans, creu que aquest serà un abandonament de la política "de moment".

Després de l'eixida de Cantó, el portaveu adjunt del PSPV-PSOE no espera un canvi d'actitud de Ciutadans amb més diàleg cap al govern del Botànic. "Serà complicat que es produïsca perquè hi ha una pressió, diria que deshonesta, del PP oferint càrrecs, i això complicarà la vida del Grup Parlamentari de Ciutadans i que vagen a una situació d'estar al costat del govern del Botànic".

A més, Chulvi ha recordat que Cantó va tindre una intervenció molt dura en l'última sessió en les Corts, "que marca el camí i anirem cap a un Ciutadans que voldrà reivindicar-se i marcar una situació dura contra el Botànic i el president Puig".

No obstant això, José Chulvi, alcalde de Xàbia i també secretari provincial del PSPV-PSOE a la província d'Alacant, ha dit que els socialistes "estan oberts a les negociacions" polítiques en el govern de la Diputació d'Alacant, on el PP governa amb Ciutadans. Unes declaracions que arriben en un moment de pactes polítics i mocions de censura del Partit Socialista contra els governs del PP i Ciutadans a Múrcia, Madrid i Castella i Lleó.

Chulvi ha afegit, a més, que la situació a la Diputació d'Alacant "és ara mateix insostenible", on ha afirmat que hi ha un govern "convertit en oposició de la Generalitat més que dedicat a governar".

També et pot interessar

stats