El coordinador de Ciutadans d'Alacant: "No és extrapolable la situació de Múrcia a la província"

Javier Gutiérrez assegura que els pactes que mantenen amb PSPV i PP gaudeixen de bona salut.

El coordinador provincial de Ciutadans, Javier Gutiérrez
El coordinador provincial de Ciutadans, Javier Gutiérrez / À Punt NTC

La crisi oberta en el si dels governs autonòmics de Madrid, Castella i Lleó i Múrcia "no és extrapolable a la del govern provincial d'Alacant". Són les paraules del coordinador provincial de Ciutadans a Alacant, Javier Gutiérrez, que ha atés les càmeres de Les Notícies del Matí d'À Punt Mèdia.

Gutiérrez ha volgut donar tot el seu suport i solidaritat als seus companys a Múrcia, on ha explicat que el no compliment dels objectius que s'acordaren en els pactes de govern ha finalitzat "de la forma menys desitjable".

El polític ha aclarit que els governs de coalició en els quals es troba present Ciutadans a la província d'Alacant, com poden ser el mateix govern de la Diputació, gaudeixen de bona salut.

Un dels punts que podrien haver afectat les relacions, com poden ser les vacunacions irregulars de dirigents polítics, és un tema que, de moment, està solucionat. De fet, Javier Gutiérrez ha recordat que ja van demanar el cessament o la dimissió de Bernabé Cano, alcalde popular de la Nucia i diputat provincial d'Esports. També ha aprofitat per a demanar a la consellera de Sanitat, Ana Barceló, el llistat de la resta de polítics vacunats irregularment, que se suposa que n'eren 200 i que, ara per ara, només es té constància de set.

També et pot interessar

stats