Català reclama "serenitat i generositat" en el PP davant el congrés regional

S'ha mostrat "totalment confiada" que "l'interés", tant de la direcció nacional del PP com de la presidenta del PP de la comunitat Valenciana, Isabel Bonig, "és el millor per a aquest partit"

La portaveu del PP en l'Ajuntament de València, María José Catalá, en una imatge recent
La portaveu del PP en l'Ajuntament de València, María José Catalá, en una imatge recent / PP Ajuntament de València

La presidenta del PP a la ciutat de València i portaveu d'aquesta formació al seu ajuntament, María José Catalá, ha demanat aquest dijous "serenitat i generositat" a "tots" els membres del Partit Popular de la Comunitat Valenciana per a afrontar el pròxim congrés regional de la formació i el procés previ. "Demane al meu partit, en aquest moment, serenitat i generositat a tots. A tots, jo la primera, per a poder resoldre una convocatòria que crec que està en portes d'un congrés regional", ha assenyalat Catalá.

El pròxim congrés del PP valencià ha despertat tot tipus d'especulacions sobre la continuïtat de l'actual presidenta del partit a la Comunitat, Isabel Bonig, o la seua substitució. Ni Bonig ni cap altre representant polític del PP han volgut aclarir què faran fins que es convoque el congrés. Però la tensió interna en el Partit Popular de la Comunitat Valenciana es fa palesa amb les candidatures per a ocupar el càrrec de la líder autonòmica, Isabel Bonig. La continuïtat de la presidenta del PP regional ha estat qüestionada en l'avantsala d'un congrés que no està ni convocat. Serà la direcció, des de Madrid, la que marcarà la data. Sembla, però, que no hi haurà cap moviment fins després de les eleccions madrilenyes.

Català s'ha mostrat "totalment confiada" que "l'interés", tant de la direcció nacional del PP com de la presidenta regional, Isabel Bonig, "és el millor per a aquest partit". Per això, ha afirmat que deixa "a les seues mans" el "futur" de la formació. "Crec que està en bones mans", ha agregat. Preguntada per l'eixida en el seu moment com a president del PP de la Comunitat Valencina d'Alberto Fabra, María José Catalá ha manifestat que "les circumstàncies en les quals Alberto Fabra va deixar la presidència del partit són diferents" a les de "ara" i ha repetit la seua petició de "generositat a tots". "Alberto Fabra ha sigut el meu president, li tinc un especial afecte, però abans d'Alberto hi ha hagut moltes persones que han tingut generositat", ha asseverat.

També et pot interessar

stats