Bonig: "Els satèl·lits de Génova tenen massa pressa en el congrés"

La presidenta del PP valencià assegura que, ara com ara, "no hi ha cap crida per a convocar la junta directiva regional" que després convocarà el congrés regional

Isabel Bonig en una imatge d'arxiu a la seu del PP
Isabel Bonig en una imatge d'arxiu a la seu del PP / PP Comunitat Valenciana

La presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha afirmat aquest dimarts que veu "massa pressa en alguns", com és el cas dels "satèl·lits de Génova", en què es convoque el congrés regional del partit, i els ha demanat "tranquil·litat".

"Jo sé que hi ha alguns que tenen molta pressa, però tranquil·litat, perquè a vegades per córrer tant un pot tindre el perill d'entropessar i caure", ha manifestat Bonig als mitjans de comunicació abans de participar en la junta de síndics de les Corts.

Preguntada sobre qui són aquests "satèl·lits de Génova", la dirigent popular ha assenyalat que "la gent que està parlant", perquè segons ha assegurat, ella conversa amb la direcció nacional del partit i no li han dit "res" sobre la convocatòria congressual del Partit Popular de la Comunitat Valenciana.

Bonig ha assegurat que, ara com ara, "no hi ha cap crida per a convocar la junta directiva regional" que convocarà al seu torn el pròxim congrés regional, i ha demanat als mitjans de comunicació que "no es preocupen", perquè la convocatòria de la junta no és "com l'Esperit Sant, no és una aparició".

Per això, ha assegurat que la junta regional es convocarà "dins del termini i en la forma escaient", amb 48 hores d'antelació i amb un ordre del dia prefixat, que es distribuirà "com sempre s'ha fet per les vies legalment establides en els estatuts, i immediatament es comunicarà".

No obstant això, ha assenyalat que a ella el que li interessa és què passarà amb Ford Almussafes, amb l'ampliació del port de València, amb la pandèmia, com s'encararà l'estiu, que està "molt a la vora i és crucial per a la reactivació econòmica, o què farà Ximo Puig per a recuperar els 281 milions euros de l'IVA de 2017".

També et pot interessar

stats