Catalá demana a Puig que avance les eleccions i no "allargue l'agonia"

La síndica del PP ha afirmat als corredors de les Corts que el seu partit “assisteix atònit als 'jocs de la fam' del Botànic”

Maria José Català durant el Debat de Política General
María José Catalá durant el debat de política general / Europa Press

La síndica del PP, María José Catalá, ha demanat aquest dimecres al president de la Generalitat, Ximo Puig, que, arran de la crisi del Botànic, avance les eleccions autonòmiques i "no allargue més l'agonia" d'un Consell que considera en decadència. Catalá ha fet aquestes declaracions en referència a la destitució, a proposta d'Iniciativa, de Mireia Mollà com a consellera d'Agricultura.

Catalá ha afirmat als corredors de les Corts que el PP "assisteix atònit a la realitat dels jocs de la fam del Botànic, molt preocupats perquè el context econòmic no està per a aquestes qüestions". "El Consell camina despistat, atenent més les seues purgues internes que la realitat de la comunitat. Creiem que és una fi de cicle. Es va anticipar amb una crisi prèvia del Consell i segueix amb una purga en Compromís. No estem per a tindre un president que no posa ordre", ha afegit.

La responsable popular considera que "el millor que podria passar és que s'anticipen eleccions, que el president no allargue més aquesta angoixa i que els ciutadans valoren amb el seu vot el balanç d'aquest Consell, que ja agonitza, i diguen quina opció prefereixen per al futur".

També et pot interessar

stats