Casado: "Lamente el que haja fet malament i sent la reacció que he patit"

"Tinc la consciència molt tranquil·la, plena d'agraïments, sense rancor ni frustració, m'heu permés estar en la història d'Espanya"

Pablo Casado aquest dimarts
Pablo Casado aquest dimarts / À Punt NTC

Pablo Casado, encara president del PP, ha dit en el seu discurs davant la junta directiva nacional que defineix el seu relleu, que lamenta el que haja fet "malament" en els quasi quatre anys que està al capdavant de la formació. "El PP pertany als afiliats, però també als espanyols i per això lamente tot el que haja fet malament".

També ha destacat que sent "la reacció" que ha hagut de patir, "inèdita en la democràcia" i que ni mereix ell ni, ha subratllat, cap dels membres del PP, després de la guerra interna arran la crisi amb la dirigent madrilenya, Isabel Díaz Ayuso. "Crec que no ho meresc", ha lamentat.

"Tinc la consciència molt tranquil·la, plena d'agraïments, sense rancor ni frustració, m'heu permés estar en la història d'Espanya", ha sostingut Casado, que ha agraït als seus que li hagen permés estar al costat de Manuel Fraga, Jose María Aznar o Mariano Rajoy.

"Sempre he cregut que els valors són els pilars del nostre partit, per això m'he guiat per aquests principis des que em vau triar", ha apuntat Casado, qui ha assenyalat l'"ètica de la responsabilitat en la política".

El líder del PP ha reiterat que està "orgullós" del "treball" fet pels seus companys durant els anys com a president i ha defensat la importància del Partit Popular. "Som l'única formació que invoca tot el que ens uneix com a espanyols, som un motor de progrés i llibertat, la punta de compàs de l'Espanya raonable i generosa".

"Fa quatre anys us vaig dir que venia amb les mans blanques, les butxaques netes i el cor enamorat d'Espanya i així seguiré"

Canviar el govern de Sánchez "com més prompte millor"

En aquest sentit, ha recordat que per al PP la "màxima responsabilitat és canviar aquest govern com més prompte millor i estem més a prop que mai". Sobre el govern presidit per Pedro Sánchez, Casado ha apuntat que "mai havíem tingut uns adversaris tan radicals" i ha denunciat que s'han utilitzat tot tipus d'estratègies contra el Partit Popular en els últims anys

Així s'ha pronunciat, encara com a president del PP, durant la seua intervenció en obert en aquesta junta directiva nacional del partit, que donarà llum verda al congrés extraordinari de la formació que nomenarà previsiblement com a líder del PP el president de la Xunta, Alberto Nuñez Feijóo.

Feijóo rebrà la seua "lleialtat i amistat"

Pablo Casado assegura que Alberto Núñez Feijóo rebrà la seua "lleialtat i amistat" per als seus futurs projectes i destaca la seua figura tant com company de partit com pel seu treball com a polític.

"Desitge tota la sort al pròxim president del Partit Popular, molt d'èxit i tot l'encert i el suport, el meu el tindrà el primer", ha afegit Casado en el seu discurs de comiat com a líder del PP a Espanya.

"Fa quatre anys us vaig dir que venia amb les mans blanques, les butxaques netes i el cor enamorat d'Espanya i així seguiré", ha acabat.

També et pot interessar

stats