Carrasco denuncia insults i pintades amb llaços grocs a la porta de sa casa

La candidata del PP a l'alcaldia de Castelló interposa una nova denúncia i diu que, "davant els intolerants", no s'acovardirà.

La vivenda de la candidata del PP a l'alcaldia de Castelló ha aparegut aquest dimecres amb pintades i insults
La vivenda de la candidata del PP a l'alcaldia de Castelló ha aparegut aquest dimecres amb pintades i insults / Europa Press

La vivenda particular de la candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Castelló, Begoña Carrasco, ha aparegut aquest dimecres amb una pintada de llaços grocs i insults com "puta" o "fatxa" dirigits contra ella.

Carrasco ha interposat una nova denúncia davant la comissaria de la Policia Nacional i ha manifestat que, "davant els intolerants que no respecten qui pensa diferent", no s'acovardirà. "Continuaré lluitant pel que crec, defensant els interessos dels castellonencs, i no seran els radicals independentistes d'extrema esquerra els que ens desvien del nostre full de ruta per a retornar la llibertat i una convivència pacífica a la ciutat de Castelló", ha dit.

El PP assegura que és la quarta vegada que es produeix un atac contra la candidata de la formació, i que fins ara les pintades amb "amenaces intimidatòries" s'havien produït a les tanques publicitàries de la campanya electoral, "però en aquesta ocasió han sigut a la porta del seu propi domicili".

Carrasco considera que aquesta nova actuació "de covards intolerants" demostra que a Castelló "hi ha grups d'extrema esquerra i radicals que representen i actuen a la ciutat en nom dels independentistes".

La candidata del PP no interromprà aquest dimecres la seua agenda de campanya prevista al Grau, on dedicarà tota la jornada a visitar els comerços i a explicar a peu de carrer als veïns les propostes del seu programa electoral destinades a "millorar la qualitat de vida".

També et pot interessar

stats