Bonig al telèfon, "sense filtres", dos dies per setmana

La líder del PP de la Comunitat Valenciana posa en marxa una línia telefònica per a respondre les preguntes de la ciutadania.

La líder del PPCV, Isabel Bonig, duran la presentació del servei d'atenció telefònica
La líder del PPCV, Isabel Bonig, duran la presentació del servei d'atenció telefònica / PPCV

Una telefonada del líder del Partit Popular, Pablo Casado, ha estrenat "Et done el meu telèfon", la nova iniciativa d'atenció directa a la ciutadania que ha inaugurat el PP valencià.

D'ara endavant, els dimecres i els divendres, en horari de 9 a 10:30 hores, la presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, despenjarà en persona el telèfon 601 631 074 per a respondre "sense filtres ni limitacions" a les preguntes dels valencians i les valencianes. El servei també tindrà una versió web.

Segons ha explicat Bonig, les persones que hi participen podran preguntar "de forma absolutament lliure" sobre qualsevol tema d'interés relacionat amb la política de la Comunitat Valenciana i les eleccions del 26 de maig

Per a parlar amb la líder popular, només cal complir dos requisits: telefonar des d'un número de telèfon visible –els ocults no s'atendran– i donar el consentiment perquè la conversa es grave i es puga reutilizar com a material de les diferents plataformes web i xarxes socials del PP de la Comunitat Valenciana. 

També et pot interessar