Bolaños defén els pressupostos generals tot i la marginació a les comarques del sud

El ministre de la Presidència no s’ha pronunciat respecte a la situació de les taulelleres, la gigafactoria de Volkswagen ni l’infrafinançament a Alacant

Félix Bolaños, aquest diumenge a València, en un acte amb la militància del PSPV
Félix Bolaños, aquest diumenge a València, en un acte amb la militància del PSPV / À Punt NTC

El ministre de la Presidència, Félix Bolaños, ha defensat aquest diumenge a València els pressupostos generals de l’Estat per al 2023, tot i la marginació a les comarques del sud que, amb 84,5 euros per habitant, se situen a la cua de les inversions de tot l’Estat.

Amb els pressupostos de rerefons, Bolaños visita València per a reunir-se amb el cap del Consell, Ximo Puig, al Palau de la Generalitat i els agents socials.

Preguntat per À Punt Notícies per la postura del govern central en relació amb les demandes de les taulelleres, les crítiques al finançament estatal a la província Alacant i l’amenaça de Volkswagen pel que fa a la gigafactoria de Sagunt, el ministre de la Presidència ha decidit no fer declaracions.

Bolaños ha participat amb Ximo Puig, com a secretari general del PSPV, en un acte amb la militància, on ha ressaltat que “des que governa Pedro Sánchez, les aportacions del govern espanyol a la Comunitat Valenciana han augmentat un 40%”. Així mateix, ha assegurat que “som conscients dels problemes de finançament de la Comunitat Valenciana”.

També et pot interessar

stats