Baldoví: "Estic convençut que la vicepresidenta no dimitirà"

El portaveu de Compromís al Congrés i candidat de la coalició a la presidència de la Generalitat assegura que la coalició "encaixarà qualsevol situació"

Joan Baldoví vota aquest dissabte a València
Joan Baldoví vota aquest dissabte a València / À Punt NTC

El portaveu i diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, s'ha mostrat aquest dissabte convençut que la vicepresidenta del Consell i candidata a les primàries de la coalició per a encapçalar la llista per Alacant, Aitana Mas, "no dimitarà".

En declaracions als mitjans aquest dissabte abans de votar en les primàries, Baldoví ha manifestat que la situació d'Aitana Mas, que aquest divendres va assegurar que "meditarà el que haja de meditar una vegada tinga resultats", "no el preocupa gens" i ha assegurat que la coalició "encaixarà qualsevol resultat".

Baldoví, que opta a ser el cap de llista per València i candidat de la coalició a la Presidència de la Generalitat, s'ha mostrat confiat que la gent "sabrà acceptar el que voten els militants" i ha reivindicat que les primàries de Compromís són un procés "democràtic" perquè "la gent decideix el seu candidat".

Les primàries de Compromís, obertes a tota la ciutadania, es resolen aquest cap de setmana amb la incògnita de qui encapçarà la llista per la província d'Alacant, una plaça que es disputen Aitana Mas (Iniciativa); el portaveu de Compromís a la Diputació d'Alacant, Gerard Fullana (Més); la representant de Joves-PV M. J. Calabuig i la militant Marina González.

Baldoví ha estat acompanyat aquest dissabte a la seu de Compromís de València per l’alcalde de la ciutat i candidat a la reelecció, Joan Ribó, i la síndica de Compromís a les Corts i número dos en la llista de Ribó, Papi Robles, així com altres membres de la coalició.

Segons la formació, més de 43.000 persones participen en aquest procés, de les quals 25.000 ja han votat de forma telemàtica.

També et pot interessar

stats