Mas, sobre les primàries de Compromís: "Aquesta vicepresidenta meditarà el que haja de meditar"

La vicepresidenta del Consell no ha volgut fer "hipòtesis" sobre els resultats perquè "no és el més assenyat, no és el més coherent, ni el més correcte"

La vicepresidenta del Consell, Aitana Mas, en la roda de premsa posterior al ple del Consell / À Punt NTC

La vicepresidenta de la Generalitat i candidata a les primàries de Compromís per a encapçalar la llista per Alacant, Aitana Mas, ha rebutjat fer "hipòtesis" sobre aquest procés electoral perquè "no és el més assenyat, ni el més coherent, ni el més correcte".

"Aquesta vicepresidenta meditarà el que haja de meditar una vegada tinga resultats", ha subratllat en la seua compareixença setmanal com a portaveu de govern, preguntada per si se sentiria qüestionada si no resultara guanyadora.

En les primàries, els resultats de les quals es donaran a conéixer aquest dissabte a la nit, Mas (Iniciativa) s'enfronta al portaveu de Compromís en la Diputació d'Alacant, Gerard Fullana (Més), la representant de Joves-PV M. J. Calabuig i la militant Marina González. A diferència de la resta, la vicepresidenta únicament s'ha presentat a encapçalar la llista.

Després d'assenyalar que "ara mateix" no correspon fer especulacions, Mas ha declarat que amb aquestes paraules ja ha respost a la pregunta pel respecte que té "com a vicepresidenta al poble valencià".

També et pot interessar

stats