Ayuso assegura que és Hisenda la que deu a la parella 600.000 euros: "No hi ha trama"

La presidenta de la Comunitat de Madrid carrega contra Pedro Sánchez i denuncia "una inspecció salvatge" i una "manipulació orquestrada"

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, aquest dimecres
La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, aquest dimecres / À Punt

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dimecres que Hisenda deu 600.000 euros a la parella, qui està patint "una inspecció salvatge" i "un despropòsit", alguna cosa que demostrarà davant de la justícia.

"No hi ha trama de factures, no hi ha societats pantalla", ha assegurat Díaz Ayuso en roda de premsa després del Consell de Govern, celebrat de manera extraordinària a Leganés, un dia després que es coneguera la denúncia de la Fiscalia Provincial de Madrid contra la parella i altres quatre persones per defraudar suposadament 350.951 euros a Hisenda, a través d'una trama de factures falses i societats pantalla.

El frau fiscal pel qual està acusat Alberto González Amador va tindre origen, presumptament, en comissions de dos milions d'euros que va cobrar per mediar en la compravenda de material sanitari durant la pandèmia, segons eldiario.es, que cita com a font un informe de l'Agència Tributària, elaborat al llarg de dos anys.

Díaz Ayuso ha carregat contra el president del govern, Pedro Sánchez, per haver demanat la seua dimissió. "La inspecció d'Hisenda que és un despropòsit", ha afirmat la presidenta de la Comunitat de Madrid que ha sostingut que Sánchez busca desestabilitzar-la a través de la seua "destrucció personal, quan l'únic destruït ací és ell".

També et pot interessar

stats