Almenys onze autobusos eixiran de la Comunitat Valenciana per a l'acte de suport a Sánchez a Ferraz

Els militants volen mostrar el seu suport al president socialista, després de la decisió de reflexionar sobre el seu futur arran de la denúncia contra la seua esposa

Autobús de campanya del PSOE en una imatge d'arxiu
Autobús de campanya del PSOE en una imatge d'arxiu / PSOE
26 d'abril 2024 - 13:56

Almenys quatre autobusos amb més de 150 persones eixiran des de la ciutat de València rumb a Madrid perquè militants i simpatitzants socialistes puguen acudir a l'acte convocat a través de les xarxes socials aquest dissabte a la seu del PSOE al carrer de Ferraz, per a fer costat al president del govern, Pedro Sánchez.

Per la seua banda, el PSOE de la província d'Alacant mobilitza més de 300 militants per a la concentració de Ferraz. En cinc autobusos, tren i vehicles particulars assistiran a les 11:00 hores als voltants de la seu socialista. Des de Castelló també hi ha confirmats dos autobusos.

I és que agrupacions socialistes de diversos punts d'Espanya com Andalusia, la Comunitat Valenciana i Castella i Lleó, estan contractant autobusos per a desplaçar els militants a aquest acte de suport a Madrid.

A València els autobusos, que s'espera que augmenten al llarg del dia, perquè encara s'estan rebent sol·licituds de militants, eixiran a les 06:00 h del carrer de Suècia, al costat del carrer de les Arts Gràfiques.

Altres agrupacions de la Comunitat Valenciana estan també llogant autobusos per a mostrar el seu suport al president socialista, després de la seua decisió de cancel·lar l'agenda fins dilluns per a reflexionar sobre el seu futur després de la denúncia contra la seua esposa, Begoña Gómez.

A més, a través de les xarxes socials s'està convocant una concentració de suport a Pedro Sánchez per a les 11:30 hores de diumenge davant de la seu del PSPV-PSOE, al carrer de l'Hospital de València.

La comissió executiva nacional del PSPV-PSOE, reunida de manera urgent i telemàtica a última hora d'este dijous, va mostrar el seu "ple i ferm suport" incondicional a Pedro Sánchez.

També et pot interessar

stats