El PSPV mostra el suport incondicional a Sánchez, rebutja "les calúmnies" i demana no retrocedir

Demanen fermesa a la militància i asseguren que la democràcia "sempre val la pena"

El president del govern, Pedro Sánchez, en una imatge d'arxiu
El president del govern, Pedro Sánchez, en una imatge d'arxiu / Reuters

La comissió executiva nacional del PSPV-PSOE, reunida de manera urgent i telemàtica a última hora d'este dijous, ha mostrat el "ple i ferm suport" incondicional a Pedro Sánchez, ha rebutjat les "calúmnies" abocades contra ell i ha demanat a la militància no retrocedir, davant d'una "deshumanització" orquestrada.

En una resolució remesa després de la reunió de l'executiva telemàtica, que en principi estava convocada per a la setmana vinent, els socialistes valencians han reaccionat així "després de les reflexions compartides per Sánchez en la recent carta a la ciutadania espanyola", que dilluns revelarà si segueix o no al capdavant del govern.

"Enfront dels atacs desproporcionats i la deshumanització orquestrada per una coalició d'interessos dretans i ultradretans, reafirmem el nostre compromís amb la defensa de la democràcia i el respecte a la dignitat personal i política", assenyala el comunicat, on es condemnen "enèrgicament" les accions que busquen "deslegitimar el veredicte de les urnes mitjançant l'insult, la desinformació i la manipulació, minant així els fonaments de la nostra convivència democràtica. No s'hi val tot".

Així, es fan ressò de les paraules del seu president, "que ens recorden que darrere de cada càrrec públic hi ha persones, famílies que pateixen les conseqüències d'una política enverinada pel fang de la ultradreta", segons critiquen. Asseguren que eixes pràctiques "busquen el poder a qualsevol preu, ocultar la seua corrupció i la seua absència de projecte, i són alienes als valors que este partit ha defensat durant més d'un segle".

Demanen fermesa a la militància

L'executiva del PSPV ha instat tota la ciutadania i els seus militants a "mantindre's ferms i units en defensa del projecte de país", que s'ha construït per a "una Espanya progressista, justa i solidària". Li demanen a Sánchez "continuar liderant este govern, que, amb honor i valentia, ha sabut afrontar els reptes més durs, sempre amb la veritat i la raó com a estandards".

Així mateix, demanen "a tots els demòcrates" que rebutgen "les calúmnies i a treballar conjuntament per un futur on prevalguen la integritat i la justícia social, assegurant que Espanya continue avançant cap a un demà on la decència i el progrés siguen la norma, no l'excepció".

"No hem de recular", assegura l'executiva del PSPV. "La nostra societat mereix un govern íntegre, compromés amb els valors europeus i que siga el reflex de la majoria social del nostre país. Tots els esforços valdran la pena, perquè la democràcia sempre val la pena", han conclòs.

També et pot interessar

stats