Mazón demana Sánchez que reflexione sobre els retalls a Alacant i a la Comunitat Valenciana

El cap del Consell li ha recordat al president que Alacant és l'última província en inversions, que ja acumula 26 retallades "injustificades" d'aigua en el Tajo-Segura i que la Comunitat Valenciana "és la dessetena de les dèsset en el finançament bàsic"

Mazón este divendres en un desdejuni del Fòrum Alacant
Mazón este divendres en un desdejuni del Fòrum Alacant / À Punt NTC

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha utilitzat la ironia per a convidar Pedro Sánchez que reflexione en estos dies sobre la província d'Alacant. Una província segons Mazón que és l'última en inversions en els pressupostos generals de l'Estat i que ha patit nombrosos retalls.

"En estos dies de vigília estaria bé que reflexionara que Alacant és una província que és la 52a de 52 en inversions dels pressuposts generals de l'Estat, que ha patit 26 retallades injustificades d'aigua en el transvasament Tajo-Segura i que la Comunitat Valenciana és la 17a de les 17 en el finançament bàsic que necessitem per a la sanitat i l'educació", ha dit.

El cap del Consell ha fet estes declaracions en un desdejuni del Fòrum Alacant on han acollit al portaveu del grup popular al Congrés dels Diputats, Miguel Tellado.

Mazón ha indicat que Tellado arriba a una Comunitat Valenciana que en nou mesos ha "canviat molt", on ara no hi ha impost a la mort, els pares poden triar la llengua i el col·legi dels seus fills i en la declaració de la renda "existeixen les desgravacions socials més importants de la història. És la primera comunitat on desgrava fer esport".

També et pot interessar

stats