Will Smith demana disculpes a Chris Rock quatre mesos després de la galtada: "Em sent com un merda"

L’intèrpret assegura que el seu comportament va ser “inacceptable” i s’ofereix a parlar amb el seu company quan ell vulga

L'actor Will Smith posa amb l'Oscar durant la festa de Vanity Fair, després de la gala
L'actor Will Smith posa amb l'Oscar durant la festa de 'Vanity Fair', després de la gala / Danny Moloshok (Reuters)

Quatre mesos després de la galtada de Will Smith a Chris Rock, l'actor nord-americà ha publicat aquest divendres un vídeo en el qual demana disculpes pel seu "comportament inacceptable" i s’ofereix a parlar amb el seu company quan ell vulga.

"Em sent com un merda", apunta l'actor en el vídeo. És la primera disculpa audiovisual pública i contundent que fa després del succés ocorregut en la gala dels Oscars el 27 de març, quan Smith li va pegar una galtada a Rock en comparar Jada Pinkett-Smith (la dona de Smith), que pateix alopècia, amb la tinent O'Neil de la pel·lícula de Ridley Scott.

"Em vaig comunicar amb Chris i el missatge que em va respondre és que no està preparat per a parlar i que, quan hi estiga, ho farà. Així és que t'ho diré, Chris: et demane disculpes. El meu comportament va ser inacceptable i estic ací quan estigues llest per a parlar", ha apuntat l'actor.

Una setmana després dels fets, l’intèrpret d'El príncep de Bel-Air va comunicar que se n'anava de l'Acadèmia de Hollywood, encarregada d'organitzar els Oscars. I la mateixa organització, el 8 d’abril, va anunciar que vetava l’actor de tots els actes que organitze en el futur durant deu anys, inclosos els guardons de cinema més prestigiosos. 

També et pot interessar

stats