Un nou vídeo mostra les festes de partit conservador britànic en plena pandèmia

El parit de Boris Johnson torna a estar en el centre de l’atenció mediàtica pel Partygate

Publiquen un nou vídeo d'una festa dels 'tories' en plena pandèmia / 'The Mirror'

Aquest dissabte el diari britànic The Mirror ha publicat un nou vídeo del personal del Partit Conservador celebrant una festa sense cap mena de mesura de protecció en plena pandèmia de la covid-19.

L’enregistrament correspon a una festa de Nadal de desembre del 2020 en la qual els treballadors del partit governant ballen, beuen i fan broma sobre les restriccions del coronavirus en la seu del partit a Londres. Fins a 24 persones estaven en la festa, de les quals nou apareixen en el vídeo, segons aquest mitjà.

En un moment donat, un dels assistents pregunta a càmera "Ho estàs gravant?" i una altra persona respon "És per a la festa. Per a usar-ho en la festa". El primer d'ells intervé de nou per a advertir: "Mentre no es difonga en directe que estem incomplint les normes...".

Des del Partit Conservador han declarat que ja s'han emprés "accions disciplinàries" contra quatre dels responsables del partit dels tories que van participar en aquesta festa, celebrada el 14 de desembre del 2020.

L'ex primer ministre Boris Johnson va dimitir del seu seient en el parlament britànic abans que un comité de la institució concloguera que havia mentit reiteradament sobre les seues festes durant el confinament en el conegut com a Partygate. Aquest cas pot esguitar de nou la imatge del primer ministre del Regne Unit, el conservador Rishi Sunak, que està lluitant per a mantindre unit el seu partit enmig de les conseqüències d'aquest informe.

També et pot interessar

stats