Un mort i 20 ferits en un tiroteig durant un festival d'art als EUA

L'única víctima mortal, un home de 33 anys, és un dels responsables del tiroteig, segons les autoritats.

Agents de policia en el lloc dels fets
Agents de policia en el lloc dels fets / Reuters

Una persona ha mort i 20 han resultat ferides en un tiroteig durant un festival d'art a la localitat nord-americana de Trenton, a l'estat de Nova Jersey, segons fonts oficials. Les autoritats han informat que l'única víctima mortal, un home de 33 anys, és pel que sembla un dels responsables del tiroteig, i que un altre sospitós d'haver participat en l'incident està detingut.

Un representant de la fiscalia del comtat de Mercer, Angelo Onofri, ha dit en roda de premsa que la policia ha recuperat "múltiples armes" que s’han utilitzat durant el tiroteig, en el qual han participat diversos individus. Dels ferits, 16 tenen lesions per ferides de bala, un d'ells un adolescent de 13 anys.

Un oficial de policia està involucrat en l'incident, però les autoritats no han precisat detalls. Onofri tampoc ha informat sobre qui ha realitzat els trets que han causat l'única víctima mortal ni ha detallat els motius del tiroteig.

El succés ha tingut lloc cap a les 02:45 hora local en el festival All Night Trenton 2018, que va començar dissabte a la vesprada i el final del qual estava programat per a la vesprada d'aquest diumenge. En el moment de l'incident hi havia un miler de persones.  

També et pot interessar

stats