Rússia perd més de 800 soldats i 29 tancs en un dia, segons Ucraïna

Malgrat l'elevada xifra de morts diaris, les tropes de Putin continuen llançant atacs massius en tot el front de l'est i la prioritat sembla que és la localitat d'Avdíivka, a la província oriental de Donetsk

El ministre de Defensa rus, Serguei Shoigu, inspecciona el lloc de comandament avançat del grup de tropes "Vostok" a Ucraïna
El ministre de Defensa rus, Serguei Shoigu, inspecciona el lloc de comandament avançat del grup de tropes Vostok a Ucraïna / Ministeri de Defensa de Rússia

Les forces russes han perdut durant la jornada del dimecres al llarg del front 810 soldats i 29 tancs, segons el comunicat d'aquest dijous de l'Estat Major ucraïnés, que informa també de la destrucció de trenta sistemes d'artilleria russos.

Malgrat que aquests números elevats, en les últimes setmanes, es repeteixen diàriament, Rússia continua llançant atacs massius en tot el front de l'est. La prioritat sembla que és la localitat d'Avdíivka, a la província oriental de Donetsk.

Segons diversos canals de Telegram ucraïnesos, les tropes russes ataquen Avdíivka des de l'est, el nord i el sud per a acabar d'envoltar les forces ucraïneses que la defensen i prendre el control d'aquest municipi situat una vintena de quilòmetres al nord de la capital de la província, Donetsk.

Els atacs russos se succeeixen també en els fronts de Kúpiansk i Liman (nord-est) i també al costat de Màrinka i Bakhmut (est).

Segons l'Estat Major de Kíiv, les forces ucraïneses repel·leixen diàriament desenes d'atacs enemics i mantenen les seues posicions entre intensos combats.

També et pot interessar

stats