El sector turístic celebra que el Regne Unit ja no desaconselle viatjar a l'estranger aquest estiu

El ministre de Transports britànic ha obert les portes a la tornada del turisme quan s'acosta la temporada estival

El Regne Unit ja no desaconsella reservar vacances a l'estranger de cara a l'estiu

"Per primera volta ja no desaconselle reservar vacances a l'estranger per a l'estiu" va afirmar este divendres el ministre de Transports britànic Grant Shapps, que ha recordat que d'ací a dues o tres setmanes es publicarà la classificació dels països on el Regne Unit permetrà viatjar i les recomanacions per a la població.

La indústria turística de la Costa Blanca contemplava inicialment el 17 de maig com a data per a la tornada dels britànics. No obstant això, hi havia moltes possibilitats que la data es posposara a finals de juny, sobretot després que l'operador turístic Jet 2, anunciara que mantenia la suspensió dels vols a Espanya fins al 23 de juny.

Per a Federico Fuster, vicepresident d'Hosbec, "si les restriccions ho permeten, la por al coronavirus té menys importància. Ara mateix, la por es té a les autoritats".

La tornada del turisme internacional és clau per a la reactivació d'un sector que abans de la pandèmia suposava un 14% del nostre PIB. Aquest mes de febrer la Comunitat Valenciana va rebre 28.000 turistes estrangers, un 95% menys que el 2020.

També et pot interessar

stats