El líder dels antivacunes d'Itàlia contrau covid-19 i des de l'hospital demana "seguir la ciència"

Lorenzo Damiano s'ha penedit per no vacunar-se: "La meua visió ha canviat, estic llest per a dir-li al món com és d'important seguir la ciència, la que et cura i et salva"

Lorenzo Damiano
Lorenzo Damiano / Arxiu

Lorenzo Damiano, líder del moviment antivacunes contra la covid-19 a Itàlia, ha contret la malaltia i, ingressat en un hospital, s'ha penedit per no vacunar-se i ha demanat a la població "seguir la ciència", que "cura i salva".

"Clarament la meua visió ha canviat, estic llest per a dir-li al món com és d'important seguir col·lectivament la ciència, la que et cura i et salva", ha dit el líder dels antivacunes, moviment conegut com No Vax a Itàlia.

Damiano rebrà l'alta hospitalària aquest dijous i ha garantit que, quan puga, es vacunarà. "Posa't aquesta vacuna perquè et salva la vida", ha incidit, remarcant que l'immunitzador ha de "compartir-se" a tot el món.

Finalment, ha agraït als metges i treballadors de salut de l'hospital on ha sigut ingressat, el Vittorio Veneto, per a tractar-lo. "Han sigut meravellosos", ha conclòs.

Itàlia ha començat aquest dimecres a administrar la dosi de reforç als majors de 18 anys. El 87,4 % dels italians majors de 12 anys té almenys una dosi, mentre que el 84,5 % té la pauta completa de vacunació contra la malaltia, d'acord amb les dades del Ministeri de Salut italià.

També et pot interessar

stats