Amazon comença a acomiadar personal de la divisió de recursos humans i computació en el núvol

Aquesta reducció de plantilla forma part de les retallades anunciades per la multinacional, que afectaran 9.000 persones

Dibuix per ordinador del centre
Dibuix per ordinador d'un centre d'Amazon / Amazon

La companyia Amazon ha anunciat aquest dimecres que ha començat a acomiadar part de la plantilla en les divisions de computació en el núvol i recursos humans. Tant el director executiu de serveis, Adam Selipsky, com la responsable de recursos humans, Beth Galetti, enviaren cartes als treballadors dels Estats Units, el Canadà i Costa Rica per informar-los de l’inici dels acomiadaments. “És un dia difícil en tota la nostra organització” va escriure Selipsky en el memoràndum que es va filtrar als mitjans.

Aquesta reducció de plantilla forma part de les retallades anunciades prèviament, que afectaran 9.000 empleats. La setmana passada Amazon va eliminar diversos llocs de treball en la unitat de publicitat, i abans ja van reduir els efectius de les unitats de retransmissió en viu de Twitch i videojocs.

Els acomiadaments començaren el passat novembre i es van estendre fins al gener, i ja es van suprimir 18.000 llocs de treball dels equips de hardware i serveis, recursos humans i venda al detall.

També et pot interessar

stats