Amazon obrirà un nou centre logístic a Onda el 2022, el primer a la Comunitat Valenciana

La companyia està invertint en la seua xarxa per a respondre a la demanda creixent dels clients i donar més costat als xicotets venedors independents

Dibuix per ordinador del centre
Dibuix per ordinador del centre logístic previst a Onda / Amazon

Amazon ha anunciat aquest dimarts que obrirà un nou centre logístic a Onda l'any que ve . Serà el primer centre logístic de la companyia a la Comunitat Valenciana, on Amazon ja és present amb dues estacions logístiques: una a Paterna i una altra inaugurada aquest estiu a Alacant.

La inversió d'Amazon ajudarà a satisfer la demanda dels clients i farà costat al nombre creixent de xicotetes empreses independents que venen en Amazon i usen el seu servei d'emmagatzematge i lliurament. Amazon ja compta amb més de 30 centres d'operacions en tot Espanya i aquest mes començaran a funcionar dos nous centres logístics a Illescas (Toledo) i Corvera (Múrcia).

Amazon ocupa més de 12.000 persones a Espanya i té previst donar faena a 15.000 treballadors fixos a finals d'any, segons ha destacat Fred Pattje, director d'Amazon Customer Fulfillment a França, Itàlia i Espanya. L'empresa també ha anunciat hui que obrirà un nou centre logístic al Far d'Empordà, Girona, l'any que ve.

Carmina Ballester Feliu, alcaldessa d'Onda, ha indicat que el fet que l'empresa líder del món en comerç electrònic trie Onda per a millorar el seu servei a Espanya "no és casualitat". Segons ha explicat, l'Ajuntament i Amazon han treballat "colze a colze durant molts mesos perquè aquesta notícia, que comporta milers de llocs de treball, siga per fi una realitat".

L'alcaldessa ha destacat que a través del pla d'acció Onda Logístic treballen per a facilitar les gestions, aplicar incentius fiscals i aportar avantatges competitius a totes les empreses que busquen invertir i créixer al Mediterrani, "perquè si a les empreses els va bé, a Onda i als seus veïns els anirà millor".

Treballar en Amazon

Segons detalla l'empresa, Amazon ofereix un lloc de treball modern, segur i atractiu, amb salaris competitius i beneficis que inclouen assegurança mèdica privada, un pla de pensions i fons de formació. Això inclou el programa Career Choice, a través del qual l'empresa fa costat als empleats perquè accedisquen a la formació per a adults en el camp que trien, finançant el 95% de la matrícula i les taxes associades fins a un import de 8.000 euros en quatre anys.

Career Day 2021

El 16 de setembre, Amazon celebrarà el Career Day: una de les principals fires d'ocupació que se celebren a Espanya, tant virtualment com físicament en el nou centre logístic de la companyia a Illescas (Toledo). L'esdeveniment ofereix a aquells que busquen ocupació l'oportunitat de conéixer els 1.000 llocs que actualment té oberts Amazon a Espanya. Aquests nous llocs inclouen tot tipus de perfils i nivells de qualificació, des d'operacions fins a desenvolupadors i enginyers de programari, gestors de negoci, científics de dades, així com experts en el núvol i arquitectes de solucions que treballen en Amazon Web Services. 

També et pot interessar

stats