Amazon obrirà aquest estiu una nova estació logística a Alacant

El centre crearà més de 60 llocs de treball fixos, a més de 300 oportunitats per als conductors d'empreses de transport.

Centre logístic d'Amazon en una imatge d'arxiu
Centre logístic d'Amazon en una imatge d'arxiu / Amazon

Amazon obrirà una nova estació logística a Alacant amb un edifici de més de 8.000 metres quadrats, el qual s'espera que estiga "plenament" operatiu a l'estiu d'enguany per a donar servei als clients de la ciutat i de les zones limítrofes.

L'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, ha donat la benvinguda a la nova estació logística d'Amazon a la ciutat i ha destacat la creació de més de 400 ocupacions directes i indirectes. Són 60 llocs de treball fixos a temps complet i parcial, a més de 300 oportunitats per als conductors d'empreses de transport col·laboradores d'Amazon, segons ha informat l'empresa en un comunicat.

En aquest cas, la mercantil treballarà amb cinc empreses de repartiment locals "per a ajudar-los a impulsar els seus negocis al mateix temps que creen centenars d'oportunitats d'ocupació", ja que les estacions logístiques impulsen la gestió de l'última milla de les comandes d'Amazon i ajuden a accelerar els lliuraments als clients.

Això es deu al fet que els paquets arriben a una estació logística des dels centres logístics i de distribució d'Amazon pròxims, es carreguen als vehicles de repartiment i, finalment, s'entreguen als clients.

"Estem encantats de continuar invertint en la Comunitat Valenciana amb aquesta nova estació logística a Alacant, on proporcionarem un lliurament eficient als clients, i contribuirem a la creació de centenars de llocs de treball a través dels nostres socis de transport", segons ha explicat Paolo Patrone, director d'Amazon Logistics a Espanya.

També et pot interessar

stats