Almenys huit víctimes en un tiroteig en un magatzem de paqueteria d'Indianapolis

Es tracta del quart tiroteig múltiple als Estats Units les últimes setmanes.

L'agressor ha ferit nombroses víctimes que treballaven en un dels magatzems de l'empresa FedEx
L'agressor ha ferit nombroses víctimes que treballaven en un dels magatzems de l'empresa FedEx / Reuters

Un nou tiroteig deixa almenys huit víctimes als Estats Units, a Indianapolis. Ha tingut lloc la matinada d'aquest divendres al magatzem d'una coneguda empresa de paqueteria, on treballen unes 4.500 persones. El responsable del tiroteig s'ha suïcidat, segons ha explicat als mitjans de comunicació una portaveu de la policia d'Indianapolis.

Tot i que, ara per ara, es desconeix el nombre exacte de persones que han mort, alguns mitjans apunten que en són almenys huit. La xifra de ferits pot ser més elevada. "Tenim múltiples persones amb ferides d'arma de foc", ha explicat la representant de la policia, qui també ha afegit que a diverses víctimes les han traslladades als hospitals.

En les últimes setmanes hi ha hagut un repunt de tirotejos als Estats Units. Un dels últims va ser el que va tindre lloc l'1 d'abril en un edifici d'oficines de la ciutat d'Orange, al sud de Los Angeles. Uns dies abans, el 22 de març, hi va haver un altre en un supermercat de Colorado, amb 10 morts, mentre que una setmana prèvia, el 16 de març, un home va matar huit persones en diversos atacs a locals asiàtics de massatges.

També et pot interessar

stats